Super simpel: boek een ruimte in Het Patronaat

Huurders van Het Patronaat willen we ontzorgen als het gaat om de bedrijfsvoering van hun private office of flexibele werkplek. Door ons huur- en reserveringssysteem te automatiseren, besteed je dan ook geen onnodige tijd of meerdere e-mails hieraan. Huurders managen hun private office of flexibele werkplek met de Appybee-app of via de ‘BOEK NU’ link op deze website.

Door de Appybee-app en ‘BOEK NU’ link worden vervelende taken als een papieren administratie en online administratie verleden tijd. In deze app vind je als huurder namelijk jouw huurcontract, jouw automatische incasso’s en kun je hierin tevens lunch reserveren, maar ook de diverse ruimtes.
Wil je een podcast opnemen? Wil je een training geven of heb je een belangrijke online meeting en wil je hierbij gebruik maken van onze ICT of communicatiefaciliteiten? Deze diensten en ruimtes regel je super simpel in de app. Op deze manier focus jij je als huurder op de inhoud en zorgt Het Patronaat en de app voor de rest.

Aan de app zit direct een betaalsysteem gekoppeld met oa. Ideal. Wil je een van de ruimtes reserveren en boeken? Dan regelt de Appybee-app of link dit van a tot z. Ook krijg je inzicht in de agenda. Je ziet dus in één oogopslag of de ruimte nog beschikbaar is.
Je managed jouw private office of flexibele werkplek overzichtelijk en simpel.

Voordelen van de Appybee-app en ‘BOEK-NU’ link:
-Inzicht in jouw contract
-Automatische incasso via de app
-Inzicht in de community-agenda & wees als eerste op de hoogte
-Online ruimtes boeken

Ben je geen huurder, dan boek je super simpel via de ‘BOEK NU’ link op de website de ruimte naar keuze.

?>