Over ons

Introductie Het Patronaat

Het Patronaat is onderdeel van de nieuwste creatieve community is West-Brabant. Gemaakt door ondernemers die business en creativiteit combineren op een unieke plek: de voormalige noodkerk aan het Lourdesplein in Bergen op Zoom. Het Patronaat is ontstaan vanuit een intrinsieke motivatie ondernemers samen te brengen en ze een veilige plek te bieden die inspireert en waar de focus volledig gelegd kan worden op het bedrijf. Ondernemers die samenkomen, helpen elkaar en brengen elkaar verder waardoor groei ontstaat. Dat kan zijn door het delen van inhoudelijke kennis, maar ook een vluchtig gesprek bij de koffieautomaat kan nieuwe inzichten brengen.

Na een verbouwing van ruim twee jaar is Het Patronaat sinds 1 september 2021 geopend en bieden we flexibele werkplekken en vaste kantoren: private offices.

Koen Oosterwaal

Initiatiefnemer & eigenaar

Koen Oosterwaal is zowel initiatiefnemer als eigenaar van Het Patronaat. Hij is tevens de community manager en gelooft heilig in het samenbrengen van mensen met als gevolg elkaar te versterken. Het ondernemen doet hij al jarenlang, het deels zelf verbouwen en creëren van Het Patronaat is voor hem een droom die uitkomt.

Wij werken samen

Wij zijn ondernemend

Wij zijn gastvrij

Wij zijn betrokken

Wij hebben lef

Wij geven energie

Missie

Het Patronaat staat voor het samenbrengen van creatieve ondernemers op een plek die inspireert en waar ze zich thuis voelen. Door het samenbrengen van ondernemers ontstaat een dynamiek die waardevol is voor zowel de ondernemer als de onderneming.
Het Patronaat biedt goede faciliteiten die bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering. Hierdoor wordt er een plek gecreëerd waarin ondernemers maximaal renderen. Dit draagt bij aan het algehele persoonlijk welbehagen.

 

Visie

Het Patronaat is in West-Brabant een unieke werklocatie die flexibele werkplekken en vaste kantoren: private offices aanbiedt. Een werklocatie die inspireert, die anders is, die meer als thuis aanvoelt maar waar net een goede dosis ‘business’ aan is gegeven. Vernieuwend hierin is Club Patronaat, de community waarin alle huurders welkom zijn. Een community waarin mensen zich veilig voelen om te groeien als ondernemer zijnde, een community waarin er ruimte is voor kennis, kunde en een persoonlijk verhaal. We doen er alles aan om de beste werkplek te creëren voor ondernemers.

 

Het is ambitie de community verder uit te rollen in West-Brabant.

Regel hier jouw rondleiding en kennismaking met Het Patronaat
Het Patronaat Lourdesplein 1 4615 EX Bergen op Zoom