Huren bij Het Patronaat

Creatieve & inspirerende werkplek

Wil jij werken op een bijzondere locatie? Een die inspireert en waar je je thuis voelt? Zoek je tevens een betaalbare werkplek waarbij je ook nog toegang krijgt tot een community waarin creative business centraal staat? Dan verwelkomen we je graag.

 

Je huurt bij ons een flexibele werkplek of een private office. Hieraan gekoppeld zit het lidmaatschap van Club Patronaat, je krijgt er dus een hoop gelijkgestemde ondernemers bij. Ondernemers die houden van een gezellige borrel op zijn tijd, maar ook hun business serieus runnen.


Formele & informele ontmoetingen

Het Patronaat heeft zeer goede koffie, supersnelle WiFi en biedt alle faciliteiten die jij nodig hebt om goed te kunnen werken. Want naast een schone werkplek bieden we ook een inspirerende werkplek.

 

Middenin de voormalige noodkerk hangt het ‘Ei van het Patronaat’, een architectonische indrukwekkende uitspatting die inspireert, want in dit ei zijn diverse werkplekken gerealiseerd en vormt de doorloop naar de algemene vergaderlocatie. Heb je een werkplek bij ons, dan heb je jouw klanten en bezoekers in ieder geval een mooi verhaal te vertellen. Ben je uitgepraat over het ‘ei’? Dan is er nog genoeg historie over het pand te vertellen. Dat kun je doen op jouw eigen werkplek, maar leuker is aan onze bar. De bar is bedoeld voor de doordeweekse koppen koffie en thee, lunches en tegen het weekend aan voor de community bijeenkomsten en borrels. Voor informele ontmoetingen, maar als je dat wilt kun je er uiteraard ook belangrijke contracten op tekenen. Er ligt in ieder geval altijd een fles bubbels koud om zakelijke successen te vieren!

 

Alle services die horen bij een werkplek

Ons doel is om jou een perfecte en inspirerende werkplek te bieden. Daar hoort een goed gefaciliteerde werkplek bij, maar ook echt lekkere koffie of thee, lunch op locatie, gratis parkeergelegenheid, een gezellige bar, inspirerende vergaderruimten om jouw meetings te organiseren.

Kom eens op bezoek bij Het Patronaat in Bergen op Zoom, een inspirerende werklocatie in West-Brabant. Je kunt ons makkelijk bereiken via de A58, hadden we al verteld dat het NS-station op 10 minuten lopen ligt?

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend langskomen?

Regel hier jouw rondleiding en kennismaking met Het Patronaat
Het Patronaat Lourdesplein 1 4615 EX Bergen op Zoom