Het Patronaat wordt officieel geopend

Na een grote verbouwing van de oude noodkerk en later vervallen wijkgebouw wordt Het Patronaat op 10 december 2021 officieel geopend als ‘Creative community space’ waarin private desks en flexibele werkplekken zijn gerealiseerd voor zelfstandig ondernemers.

Het Patronaat is veel meer dan alleen een plek waar je kunt werken. Het gebouw inspireert en is een plek waar je je tevens thuis voelt. Een plek waar oud en nieuw elkaar ontmoeten want de historie van Het Patronaat komt op diverse plekken terug en zijn diverse authentieke details bewaard gebleven. De offices en werkplekken zijn modern en open uitgevoerd met hout, glas en staal. Op deze manier is er een unieke mix ontstaan die past bij ‘creatief en commercieel’ ondernemen anno 2021.
Eyecatcher binnen de voormalige kerk is een groot hangend ‘ei’ in het midden van het gebouw. Kortom een plek waar je je kunt focussen op je werk, je klanten kunt ontvangen, je een biertje na het werk kunt drinken en waar je jezelf als ondernemer zijnde kunt ontwikkelen.

?>