Flexibele werkplek

Het Patronaat biedt de perfecte fexibele werkplek in West-Brabant

Wil je werken in een creatieve omgeving, maar niet vastzitten aan een eigen kantoor? Klanten kunnen ontvangen in een professionele omgeving en werken op een rustige flexplek of juist af en toe willen sparren met collega-ondernemers?

Het kan allemaal in Het Patronaat in Bergen op Zoom. We bieden 40 flexplekken in een sfeervolle en bijzondere omgeving. Een omgeving waar je je thuis voelt en die je laat focussen op jouw werk.


Werken in een bijzondere dynamiek door de historie van het gebouw

Wat krijg je bij jouw flexplek in Het Patronaat?

Het Patronaat is een unieke noodkerk. Alle gezamenlijke ruimtes zijn smaakvol ingericht en er is variatie in grote en kleinere ruimtes waarin de flexplekken zijn gecreëerd. Je kunt per dag kiezen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast schenken we de lekkerste thee en koffie en door het open karakter maak je snel contact met jouw collega-ondernemers. Dat is geen must, maar wij geloven in onze community. Om die reden hebben we een mooie en ruime communityspace ingericht met eigen horeca. Als huurder van een flexplek ben je onderdeel van Club Patronaat.

Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van onze vergaderruimtes of het podium voor bijvoorbeeld een imponerende presentatie.


Wat kun je verwachten met jouw flexplek in Het Patronaat?

Naast de flexplek biedt Het Patronaat je:
  • Supersnelle WiFi
  • 5 werkdagen per week, van 09.00 uur tot 17.30 uur toegang tot Het Patronaat
  • Met de handige Appybee-app regel je tegen een kleine vergoeding jouw vergaderruimte of eigen event
  • Onderdeel van de ondernemers & professionals in Het Patronaat
  • Gratis parkeren
  • Schone werkplek
  • Werken in een bijzondere dynamiek door de historie van het gebouw


Flexibele werkplek

Jouw flexibele werkplek regel je voor een minimale periode van een jaar voor minimaal twee dagen in de week. Uiteraard kun je altijd proefdraaien en de sfeer komen proeven. Daarvoor hebben we een eenmalige ‘kennismaking’ die bestaat uit drie volledige dagen flexibel werken in Het Patronaat inclusief alle services en vergaderruimtes.
Alle memberships en de kennismaking vind je in onze bookingstool: ‘Boek nu’.

Huur je een flexibele werkplek? Dan word je direct lid van Club Patronaat.

Tarief

Een membership begint vanaf 95,- euro per maand exclusief BTW. Wil je weten welke flexibele werkplekken/memberships Het Patronaat biedt? Je ziet ze in de online bookingstool.

Neem contact op voor een gratis proefdag of een rondleiding
Het Patronaat Lourdesplein 1 4615 EX Bergen op Zoom
    Flexplek abonnementen