Veelgestelde vragen over Het Patronaat

Wie zit er achter Het Patronaat?

Initiatiefnemer en eigenaar van Het Patronaat is Koen Oosterwaal. Hij is tevens de community manager en gelooft heilig in het samenbrengen van mensen met als gevolg elkaar te versterken. Hij is tevens eigenaar van DOEN produkties en is ondernemerscoach bij stichting StartToGrow. Hier stelt hij zichzelf graag aan je voor.

 

Hoe word ik lid van Club Patronaat?

Je kunt je hier aanmelden voor Club Patronaat. Als je geïnteresseerd bent in een flexibele werkplek, maar ook als je op zoek bent naar een vast kantoor of je zoekt een vergaderlocatie (als je nog geen lid bent).

 

Welke faciliteiten heeft een flexibele werkplek?

Hier vind je alle faciliteiten die horen bij een flexibele werkplek in West-Brabant zoals supersnel WiFi, maar ook goede koffie en printfaciliteiten.

 

Welke faciliteiten heeft een vast kantoor?

We snappen dat het creatieve brein niet van 9 tot 5 werkt en dus krijg je 7 dagen per week, 24/7 toegang tot jouw eigen kantoor dat je tevens kunt afsluiten. Alle faciliteiten behorend bij een vaste werkplek vind je hier.

 

Wat kost een flexwerkplek in Het Patronaat?

We bieden verschillende werkplekken en verschillende groottes van de kantoren. Wil je weten wat er beschikbaar is en welke kosten aan de flexibele werkplekken en kantoren zijn verbonden? Je kunt al een eigen werkplek huren vanaf € 95,- excl. btw. per maand. Voor meer opties, neem contact met ons op, of klik direct op “boek nu” voor actuele prijzen.

 

Kan ik parkeren bij Het Patronaat?

Zowel voor de fiets als voor de auto is er genoeg parkeergelegenheid. Op het Lourdesplein zelf bevinden zich tevens oplaadpalen voor de elektrische auto. Het parkeren is gratis. Is er geen plek? In de nabije omgeving is er genoeg ruimte.

 

Welke service biedt Het Patronaat?

Ben je lid van Club Patronaat, als flexibele huurder of huurder van een vast kantoor dan bieden we de praktische Patronaat app waarin je de diverse vergaderlocaties makkelijk kan reserveren, je jouw lunch kunt reserveren en tevens kunt inzien welke evenementen er zijn.

 

Wat zijn de openingstijden?

Als vaste huurder heb je 365 dagen per jaar 24/7 toegang tot jouw eigen, beveiligde kantoor. Heb je een flexibele werkplek nodig? Dan zijn de deuren geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur.

 

Hoe kan ik een vergaderruimte of presentatieruimte boeken?

Als huurder krijg je toegang tot onze Patronaat-app. In deze app kun je de verschillende vergaderruimtes en presentatieruimtes boeken. Ben je geen huurder, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Regel hier jouw rondleiding en kennismaking met Het Patronaat
Het Patronaat Lourdesplein 1 4615 EX Bergen op Zoom